Videovrátnik Legrand alebo keď sa Sezam otvára na stlačenie tlačidla

Videovrátnik Legrand alebo keď sa Sezam otvára na stlačenie tlačidla

Elektronické vrátne systémy sú neoddeliteľnou súčasťou portfólia produktov spoločnosti Legrand. Istá časť týchto systémov si už okrem bytoviek a panelákov našla cestu aj do rodinných domov a víl, kde rovnako ako v bytovkách vylepšujú nielen komfort bývania, ale svoju úlohu plnia i v otázkach bezpečnosti.

Keď vrátnik nie je luxus, ale pomocník

Možno si hovoríte, že videovrátnik je v rodinnom dome zbytočný luxus. Jestvuje však celý rad situácií, kedy jeho mnohoraké funkcie v domácnosti oceníte. Či už návštevu očakávate alebo nie, či je vonku priaznivé počasie alebo prší a fučí chladný jesenný vietor, svoju vstupnú bránu máte neustále pod kontrolou vďaka praktickému videopanelu. S videovrátnikom nemusíte kvôli letákom či kuriérovi zbytočne odbiehať od rozrobenej práce, variaceho sa obeda či od kúpajúcich sa detí. Jedným z produktov, ktorý vám umožní takýto komfort, je 7-palcová vstupná videosada, ktorá si svoju obľúbenosť vyslúžila mnohými benefitmi a skvelými vychytávkami.

Rýchlo a stručne

Dvoma základnými súčasťami sady sú vnútorný panel a vonkajšia jednotka. Vnútorný 7-palcový monitor umožňuje prenos videa a otváranie vybraného vchodu či brány. Samozrejmosťou je nastavenie hlasitosti zvonenia (zvuk možno aj úplne vypnúť), jasu a kontrastu; vybrať si môžete z 12 rôznych typov zvonenia. Videopanel je napájaný bežnou zásuvkou s 230 V a jeho inštalácia vyžaduje iba povrchovú montáž, nie sú preto potrebné zložité stavebné úpravy. Vonkajšia jednotka umiestnená pri vchode sa vyznačuje nenápadným dizajnom a takisto je pre ňu potrebná iba povrchová montáž. Charakteristická je ochrannou strieškou proti dažďu a rovnako ako vnútorné zariadenie disponuje aj nastavením hlasitosti.

 

O panel sa môžete podeliť so susedom

Vidieť prichádzajúcu návštevu a vedieť podľa toho reagovať môže byť na nezaplatenie najmä vtedy, ak sa obyvateľ domácnosti nenachádza práve v kuchyni či v obývačke, ale napríklad v garáži. Práve kvôli takýmto situáciám je videosadu možné rozšíriť o ďalšie rovnocenné vnútorné jednotky – rozmiestniť si ich môžete podľa toho, v ktorých častiach obydlia sa zdržujete najčastejšie. Samozrejme pokiaľ máte spoločnú vchodovú bránu so susedným bytom či domom, môžete videosadu zdieľať so susedmi. Vďaka dvojtlačidlovému vonkajšiemu panelu sa nemusíte báť, že u vás budú vyzváňať “nesprávne” návštevy – inštalácia sa dá na takéto používanie poľahky prispôsobiť. Samozrejmosťou je možnosť dokúpiť si dodatočnú vonkajšiu kameru a kontrolu vchodu tak zdvihnúť na ešte vyššiu úroveň.

Rozpočet zostane bez výkyvov

Pre mnohých záujemcov o automatické vrátne systémy je – čo si budeme hovoriť – dôležitým faktorom cena. Ponuka 7-palcového vrátnika však vychádza v ústrety aj v tomto smere. Oproti iným variantom sa cena tohto produktu pohybuje u všetkých distribútorov vo viac než prijateľných hladinách, ktoré vám rodinný rozpočet rozhodne nezruinujú. Pokiaľ vás láka možnosť ovládať a otvárať svoj domáci “Sezam” stlačením tlačidla a mali by ste záujem o informácie či rovno kúpu a inštaláciu videosady Legrand, neváhajte kontaktovať niektorého z našich predajcov.

Viac informácii o 7-palcovej vstupnej videosade nájdete tu: https://vratniky.legrand.sk/produkt/7-video-vstupna-sada-biela-2/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *