Vrátnik ako ho nepoznáte

Vrátnik ako ho nepoznáte

Vyššia bezpečnosť, komfort pre obyvateľov i návštevníkov, relatívne jednoduchá inštalácia a v neposlednom rade pomerne výhodná investícia. V súčasnosti otázka nestojí tak, či si zakúpiť elektronický vrátny systém, ale inak: prečo ste tak doteraz neurobili?

Keď je vizuálny aspekt dôležitý

Hoci na trhu jestvuje niekoľko moderných riešení elektronických otváracích systémov, v slovenských domácnostiach sa presadzujú len postupne. Lepšia situácia je v bytových domoch a panelákoch, kde sú vďaka vyššiemu počtu zainteresovaných osôb výhody tejto inštalácie zrejmejšie. Hlavnou výhodou videovrátnikov oproti starším audiosystémom, ktorým chýba práve vizuálny aspekt, je že video lepšie umožní rozpoznať návštevníka. Prístup do budovy je tým pádom lepšie zabezpečený, keďže človek vie pri dopyte adekvátnejšie reagovať.

 

Búrať priečky nemusíte

Výhodou je, že montáž videosystémov so sebou nemusí nutne niesť rozsiahlejšie zásahy do štruktúr budovy. Najmä v novších bytových domoch (postavených od 90. rokov) je inštalácia pripravená na jednoduché nahradenie starých audiosystémov modernejšími modelmi. Pokiaľ staviate vlastný dom, na vylepšenie vrátneho systému nebudete potrebovať žiadne špeciálne prvky. Postačia v súčasnosti úplne bežné elektroinštalačné rozvody. Vďaka povrchovej montáži nie sú potrebné žiadne stavebné úpravy; napájanie týchto zariadení je zvyčajne riešené bežnou 230 V sieťou. Toto všetko vám ponúkne nadštandardný komfort, keďže videovrátniky už dávno nie sú iba o rozmazanom čiernobielom obraze a otváraní vchodových dverí na diaľku.

Vítajte v 21. storočí

Spoločnosť Legrand je v súčasnosti nesporným lídrom na trhu domácich dorozumievacích systémov. Jedným z najobľúbenejších modelov, ktorého popularita sa, prirodzene, odráža v predajných číslach, je videovrátnik Legrand Classe 300X WiFi. A ako napovedá názov, je to skutočne “klasa”, ktorá ponúka všetko, čo by ste mohli chcieť od 21. storočia. Sada videovrátnika sa skladá z vnútornej jednotky, vonkajšieho vstupného panelu, analógovej kamery a elektronického zámku. Vďaka najnovším ochranným technológiám sú váš majetok i vaše súkromie chránené v najvyššej možnej miere. Okrem užívateľskej prístupnosti a jednoduchého a intuitívneho ovládania, ktoré sú dnes už samozrejmosťou, má tento model celý rad ďalších vymožeností.

 

 

Vymoženosti, kam sa pozrieš!

Prvky smart technológie sú už neoddeliteľnou súčasťou nových radov Legrand produktov a Classe 300X WiFi nie je výnimkou. 7-placový displej vám ponúkne široké možnosti nastavenia obrazu, jasu i hlasitosti zvuku; z jeho prednej strany môžete na jedno stlačenie aktivovať kameru na vonkajšej jednotke, otvoriť vchod, ale i rozsvietiť vonkajšie svetlo, alebo otvoriť garážovú bránu. Medzi rozšírenými funkciami, ktoré ovládate pomocou dotykovej obrazovky, nájdete interkom, kde môžete komunikovať až so 40 (!) účastníkmi či možnosť pripojiť až ďalších 50 zariadení (osvetlenia, garážové brány). Smart technológia vám umožňuje aj ovládanie cez váš mobilný telefón, takže pomocou vnútornej jednotky videosady budete môcť komunikovať s návštevami, nech ste kdekoľvek. Kontrola príbytku odkiaľkoľvek na svete, zapnutie a vypnutie svetiel či spustenie zavlažovania trávnika sú už potom iba čerešničkou na torte. Áno, aj toto všetko dokážu videovrátniky Legrand.

Stále máte na výber

Moderné Legrand zariadenia však nie sú charakteristické iba svojimi funkciami, ale aj svojim estetickým, až priam nenápadným vzhľadom. Vďaka konštrukcii a príjemným farbám budú spoľahlivou a nerušivou súčasťou akéhokoľvek interiéru či exteriéru. U nás máte navyše stále na výber a okrem 7-palcového displeja Classe 300X WiFi si môžete vybrať aj z tradičných videovrátnikov v dizajnovom prevedení v bielej a čiernej farbe, alebo väčší – 10-palcový model – a rovnako máte na výber aj niekoľko variantov vonkajších jednotiek.

Pokiaľ hľadáte viac informácií, alebo máte záujem o videovrátniky Legrand, navštívte našu stránku https://vratniky.legrand.sk/, kde nájdete všetky potrebné detaily a tiež kontakty na našu zákaznícku podporu a distribútorov, ktorí vám s výberom radi poradia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *