Power seminár Silné produkty, silné zážitky

Power seminár Silné produkty, silné zážitky

Otvorenie semináru Silné produkty, silné zážitky

Vo štvrtok 26. apríla 2018 sa v hoteli Chopok Jasná v ikonickom prostredí Nízkych Tatier konalo stretnutie pod taktovkou spoločnosti Legrand s názvom Silné produkty, silné zážitky. Za hojnej účasti našich klientov a odbornej verejnosti sa hovorilo o najnovších trendoch v elektrotechnickom priemysle, ale aj o aktuálnych bezpečnostných normách.

Večer otvoril generálny riaditeľ Legrand pre Českú republiku a Slovensko pán Renaud Chevalier-Cadell svojím príhovorom pre viac ako 100 odborníkov v publiku. Prednášky a prezentácie sa dotýkali rôznych tém vrátane nových štandardov a trendov v elektropriemysle a súvisiacich riešení spoločnosti Legrand.

Power seminár viedol odborný garant a hlavný prednášajúci Ing. Ján Meravý, ktorý sa návštevníkom prihovoril hneď niekoľkokrát. V kongresovej sále hotela priblížil publiku výrobu výkonných priemyselných rozvádzačov, ktoré boli hlavnou témou akcie.

Prehľad portfólia rozvádzačových systémov od spoločnosti Legrand bol doplnený o prezentáciu nových rozvodníc radu XL³S. Túto novú triedu Legrand v súčasnosti zaraďuje do predaja, návštevníci aprílového seminára tak patrili medzi prvých, ktorí videli tieto nové produkty naživo. O jednotlivých kategóriách rozvodníc XL³S porozprávali V. Murín a B. Jankovič.

Rad XL³S sa vyznačuje najmä skvelou užívateľskou prístupnosťou a možnosťou prispôsobiť jednotlivé komponenty a ich zapojenie presne podľa konkrétneho projektu. Nová funkcionalita a drobné vylepšenia ponúkajú skutočne pestrú paletu využitia týchto rozvodnicových skríň. O možnostiach radu XL³S sa tak každý záujemca mohol presvedčiť na vlastné oči.

Rozvodnice XL3SPríjemným bonusom bol príspevok o projektovaní týchto rozvodníc prostredníctvom softvérového programu XL PRO³, ktorý Legrand vyvinul práve za účelom zjednodušenia práce s rozvádzačmi. O funkcionalitách programu porozprával O. Trnovský, ktorý zároveň predviedol aj názornú ukážku práce s týmto softvérom.

Po prednáškach a prezentácii nastal čas na voľný program a večerné posedenie spojené so živou hudbou, ktoré zavŕšilo toto príjemné aprílové popoludnie.

Seminár Silné produkty, silné zážitky

V mene spoločnosti Legrand chceme všetkým návštevníkom poďakovať za účasť a za príjemný ohlas, ktorý udalosť vyvolala. Určite sa budeme tešiť na ďalšie podobné akcie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *